top of page
riikka sivula

Kuva Suvi Yli-Kojola

Olen jo tyttöiän ohittanut, keski-ikää vastaan taisteleva lapseton muikku, jolle Englanninbulldoggit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja kuin omia lapsia.

 

Ensimmäinen bulldoggi tuli taloon 2010 ja Usko onkin kaiken tämän innostuksen alku ja juuri. Usko oli iso persoona.

Bulldoggien kasvattaminen ei ollut ensimmäisenä mielessä, vaan sekin ajatus kypsyi vuosien varrella, mitä enemmän rotua oppi tuntemaan. Sen jälkeen piti vielä päästä yli siitä ajatuksesta, että on liian vanha aloittamaan jotain näinkin mittavaa. Kun vihdoin ymmärsin, että missä tahansa iässä on hyvässä iässä toteuttamaan unelmia ja intohimoja, niin kävin kasvattajakurssin ja anoin kennelnimen, On Myside's.

 

Kirjoittaja, Riikka Sivula on toiminut useamman kauden Englanninbulldoggiyhdistyksen hallituksessa ja myös yhdistyksen jäsenlehden RuttunaamaUutisten toimitussihteerinä ja päätoimittajana. RuttunaamaUutiset voitti Suomen Kennelliiton Rotujärjestölehti -kilpailun 2019. Halua toimia rodun tulevaisuuden hyväksi omien mahdollisuuksien mukaan on valtavasti. Toivon myös tulevien On Myside's -lasten omistajien olevan samalla puolella ja eri rintamilla aktiiviset ihmiset ovat aina etusijalla, kun pennuille valitaan koteja. Kaikki pentujen ostajat tullaan liittämään Suomen Englanninbulldoggiyhdistykseen pentuejäseniksi ja tietenkin toivon, että jokainen jatkaa jäsenyyttään myös sen jälkeen. Ehkä jopa innostuisi toimimaan yhdistyksessä aktiivisesti bulldoggien tulevaisuuden hyväksi.

 

 

 

 

 

bottom of page